Ik streef naar een goede kwaliteit

Service staat bij mij hoog in het vaandel

Ik sta open voor de wensen van mijn klanten

Wie ben ik?

Mijn naam is Viviënne, ik ben getrouwd en we hebben drie dochters. Ik ben trots op mijn sieraden en op mijn webwinkel die ik geopend heb op 1 januari 2014. Dat ik deze kant op zou gaan had ik tot voor kort niet gedacht!

 

Ik was mijn carrière als doktersassistente aan het opbouwen toen ik werd getroffen door een ernstige ziekte, borstkanker. Mijn carrière werd abrupt stopgezet en ik moest de nodige behandelingen (operatie, chemotherapie en bestralingen) ondergaan. Toen ik dat achter de rug had besloot ik geen baan te gaan zoeken maar eerst de tijd te nemen om te herstellen en er te zijn voor mijn gezin. Ik zou wel zien wat er op mijn pad zou komen. En sneller dan gedacht heb ik mijn passie gevonden!  

 

Ik ben altijd creatief bezig geweest. Rond mijn dertigste heb ik een cursus beeldhouwen gevolgd. Dit paste niet bij mij, want ik vond werken met grote stenen te grof en je moest vooral heel veel vijlen. Toen wist ik al dat ik met fijner materiaal wilde werken, met glitters en siersteentjes maar ik had nog geen idee wat ik precies wilde. Jaren lang wist ik eigenlijk niet waar ik met mijn creativiteit naar op zoek was. Totdat mijn leven overhoop gegooid werd door borstkanker. Toen ik herstellende was bezocht ik een keer een art-markt, want ik was op zoek naar een cadeau voor mijn vriendin. Daar kreeg ik een leuk idee, ik zou haar een workshop Kumihimo armband maken gegeven. Dit hebben we gezellig samen een avondje gedaan. Later heb ik daar nog een workshop 'kettinghanger van zilverklei maken' gevolgd en zo is het balletje eigenlijk gaan rollen!

 

De naam ArmbandenArt heb ik bedacht omdat ik begon met alleen armbanden maken. Maar alleen armbanden maken vond ik niet genoeg, ik zocht naar meer betekenis in mijn werk. Zo kwam ik op het idee om er een goed doel aan te verbinden. Ik wist vrij snel welk doel ik wilde steunen: Tegenkracht, Stichting Kanker en Sport, omdat ik ervaren heb wat zij voor mij betekenden tijdens de chemokuren. Meer hierover kan je lezen bij "Goed doel". En een jaar later breidde ik ArmbandenArt uit met het maken van kettingen, oorbellen, kralenpennen, sleutelhangers etc. Ik had niet kunnen bedenken dat ik zelf zou gaan ontwerpen en mijn webwinkel zou starten (te weten dat ik niet zo handig met computers was). Ik hou ook van fotograferen en stukjes schrijven en deze hobby's kan ik hier leuk mee combineren! In 2017 is hier ook nog mijn andere website www.mijncreatievebrein.nl bijgekomen (blogs, gedachtenfoto's, natuurfoto's, gedichtjes), zodat ik mijn creativiteit op een nog breder vlak kwijt kan.

   

Ik vind het heerlijk bezig te zijn met mooie, kwalitatief goede materialen en telkens weer iets nieuws te bedenken. Het is elke keer weer verrassend wat er uit mijn handen komt. Mijn sieraden zijn uniek, dat wil zeggen dat ik ze allemaal een keer gemaakt heb (maar op verzoek ze meestal nogmaals maken kan). Ik vind het leuk dat elk sieraad weer iets eigens heeft! Een goede service staat bij mij ook hoog in het vaandel. Ik hoop nog lang zo door te mogen gaan. Ik hoop dat ik jou of anderen er ook blij mee kan maken of dat ik voor iemand een inspiratiebron kan zijn!

Kom af en toe even kijken op mijn website, regelmatig nieuwe sieraden!


Als je gezond bent heb je veel wensen, als je ziek bent slechts één