Recensies ja graag!

  

Oproep 

Heb jij ervaring met ArmbandenArt?

 

 Laat een recensie achter op mijn

ArmbandenArt Facebookpagina

of gastenboek (onderaan deze pagina)

om anderen te laten weten 

wat jij van ArmbandenArt vindt!

 

Bij voorbaat dank voor je hulp!

 

  

Foto Viv  www.mijncreatievebrein.nl 

Dit is een must have!

 

 

Ik gebruik mijn huissleutel al jaren op deze manier. Sindsdien heb ik mijn zware sleutelbos niet meer bij me. Ik heb er elke dag plezier van!

 

Toen ik ooit een handtas kocht hing er een koordje in met een sleutelhanger eraan. Ik had daar mijn huissleutel aan gehangen. Nooit vergat ik mijn huissleutel meer en ik kon hem altijd makkelijk vinden.

Totdat ik een nieuwe handtas kocht en daar zat hij tot mijn teleurstelling niet in. Zo kwam ik op het idee om dit zelf te maken.

 

Dit is een echte aanrader en super leuk/origineel om cadeau te geven! Kijk hier voor meer informatie.

Oogstfeest Zevenhuizen 2017

We hebben weer een prachtige dag gehad zowel qua bezoekers als het weer. Ik had het nog niet zó druk gezien voorgaande jaren als dit jaar op het Oogstfeest. 

Vroeg in de ochtend, de markt gaat langzaam beginnen. De band liep rond en zorgde voor gezelligheid! 

Donatie Stichting Tegenkracht

 

Ik heb weer een mooi bedrag aan Stichting Tegenkracht overgemaakt mede dankzij mijn klanten! Want van elk sieraad dat ik verkoop gaat € 2,00 naar deze geweldige stichting die kankerpatiënten ondersteunt met sporten. Er weten steeds meer kankerpatiënten Tegenkracht te vinden en daarom kunnen ze het geld heel goed gebruiken.

 

Dag Viviënne,

Wat een mooi bedrag wederom.

Dank!

Sportieve groet,

Matijs Jansen

Coördinator Tegenkracht

Nieuwe pagina's toegevoegd

Nieuw!

 

 

 

Door op 'Nieuw!' te klikken

in het uitklapmenu

onder Armbanden, Kettingen en Oorbellen

 ben je direct op de hoogte

van de laatste drie

geplaatste nieuwe sieraden

in de webshop

Barendrechtse Kunstmarkt

Een prachtige dag op de Barendrechtse Kunstmarkt, op een mooie locatie. Het was er druk en wat zijn er toch veel creatieve mensen die fantastische dingen maken!

Een stukje van mij

Deze foto met tekst is een stukje eigen werk.

Ladies Day voor War Child

 

 

Het was de tweede keer dat ik mee deed als standhouder met een actie voor War Child. Dit maal in Schiedam en georganiseerd door Jolanda Hol. 

 

Er werden loten verkocht, mensen konden prachtige prijzen winnen die door de standhouders aangeboden waren. 

Geld inzamelen voor Stichting Kans tegen Kanker

Met een prachtige opbrengst € 1.100 !

Vandaag stond ik met mijn sieraden in Fysiotherapeutisch Centrum Boelekade in Gouda. We hebben deze dag een fantastisch bedrag opgehaald voor stichting Kans tegen Kanker!  Iedereen bedankt die hieraan mee heeft gedaan. Je kon je conditie laten testen, sporten, je laten masseren en lezingen bijwonen over gezonde voeding/leefstijl en natuurlijk mooie originele sieraden kopen.

ArmbandenArt stelde drie sieraden ter beschikking voor de loterij voor het goede doel. De winnaars (zie foto lotnummers hieronder) zijn inmiddels telefonisch benaderd en kunnen hun prijs kiezen uit de webshop. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Zie ook de nieuwsbrief van Fysio Centrum Boelekade.

En de winnaars zijn......

meer lezen

ArmbandenArt steunt Kans tegen Kanker

Steun Tegenkracht en help kankerpatiënten sporten

 

 

Vanaf 2017 gaat van elk sieraad dat ik verkoop € 2 (in plaats van € 1) naar Stichting Tegenkracht, kanker en sport. 

 

Vanaf € 30 kan je een deelnemer al een maand laten sporten.

Als mensen denken aan een organisatie op het gebied van kanker, dan denken ze aan KWF, Kika, Alpe d'HuZes en Pink Ribbon. Vrijwel niemand denkt aan Tegenkracht blijkt uit onderzoek. Daar moet verandering in komen!! Want sinds de oprichting in 2006 stijgt het aantal deelnemers gestaag. Dat betekent dat Tegenkracht meer inkomsten nodig heeft, om te voorkomen dat ze nee moeten verkopen aan nieuwe deelnemers. 

Tegenkracht betekent veel voor deelnemers en ook doorverwijzers, bedrijfs- en sportartsen zijn zeer tevreden over hun werk blijkt uit dit onderzoek. 

 

Je steunt Tegenkracht door sieraden te kopen bij ArmbandenArt, maar je kan ze ook met grotere bedragen steunen als je wilt:

*Maak een donatie over op NL04 RABO 0115785779

* Sart zelf een actie voor Tegenkracht. Op Pifworld.com kun je gemakkelijk een actie starten en vrienden en familie    

   vragen je te helpen.

* En je kunt meedoen aan een van de vele activiteiten waar Tegenkracht met een of meerdere teams aan meedoet, zoals

   de Dam tot Damloop, Egmond halve marathon of Tegenkracht Mini Tour.

 

Wil of kan je geen bedrag storten? Help Tegenkracht dan door dit bericht met anderen te delen!

 

Of ga naar (klik op deze link->) www.tegenkracht.nl

0 commentaren

Mijn nieuwe website

 

 

Ik heb een nieuwe website gemaakt. Hier vind je meer creatieve uitspattingen van mij, blog's, foto's en gedichtjes. En informatie over kanker. 

Ik ben nog bezig met opbouwen maar het begin is gemaakt!

 

                    www.mijncreatievebrein.nl

 

 

ArmbandenArt heeft een Slogan

 

 

 

 

 

En zo ontstond er spontaan een (nieuwe) slogan

 

zie foto

2017 Maak er wat moois van!

Ladies Night dames sportschool

Ik sta in Capelle a/d IJssel in dames sportschool "Hart for her" op een heel gezellige Ladies Night. Van KARWEI vorige week tussen de gereedschap en meubels naar vandaag tussen de fitness apparatuur! Leuk alle vrouwen onder elkaar (al zie je ze niet op mijn foto's..die nam ik voor het begon 😂) Dank Hennam Henna voor je gastvrijheid en goede zorgen voor ons standhouders!

Ladies Night KARWEI Capelle a/d IJssel

 

Vanavond heb ik op een Ladies Night gestaan in de KARWEI.

Het was wel apart zo in huiskamersfeer! Mijn spullen stonden op een tafel die verkocht kon worden en tussen ander meubilair, daarom was het zo gezellig op de bovenverdieping! 

Beneden stonden ook kramen en er werd een modeshow georganiseerd en er waren best veel klanten... wat wil een kraamhouder nog meer? ;) 

 

Op naar de volgende Ladies Night in december!

Café Dens Spijkenisse

Vanavond sta ik in Dens café Ladies Night thema Glitter&Glamour in Spijkenisse. Leuk verzorgd door Angelina Cluistra van Angelfashion and More.

Hoe creaties zoal tot stand komen

We zaten gisteravond aan het avondeten en ik bleef wat kijken naar een ketting die ik gemaakt had en nog op mijn paspop hing. Plots kwam daar weer een idee binnen wat ik maken wilde.... Iedereen was nog aan het afruimen en daar stond moeders met haar kookschort nog aan aan haar knutseltafel. (Ik ben er nog nooit mijn bed voor uit gegaan hoor hahaha). 

 

Ik blijf me verbazen waar die ideeën uit het 'niets' ineens vandaan komen en meestal zijn het er meerdere tegelijk.

She believed she could, so she did


0 commentaren

Donatie Tegenkracht

Dankbaar dat er zoveel creativiteit uit mijn handen komt en ook heel dankbaar dat mensen sieraden gekocht hebben en donaties hebben gegeven, want hiermee hebben ze (jij misschien wel?) meegeholpen om Tegenkracht te steunen! Ik heb hierdoor weer een mooi bedrag op de rekening van Tegenkracht kunnen storten! Ik deel hierbij graag hun reactie met jullie:

Dag Vivienne,

Dat is geweldig! We kunnen de donaties goed gebruiken, we krijgen steeds meer aanmeldingen.

De donaties maken het betaalbaar voor de oncologie patiënten die het revalidatieplan starten.

Sportieve groet,

Matijs Jansen
Coördinator Tegenkracht 
St. kanker en sport

Het sportplan op maat is een sportmedisch begeleidingstraject van zes maanden. Tegenkracht gaat daarbij uit van de sportwens van de deelnemer. Het sportadvies hangt af van wat de deelnemer wil én kan. 

 

Hoe mooi en positief is het dat mensen kunnen sporten voor, tijdens of na hun behandelingen? Mensen komen ineens terecht in "de bekende achtbaan" van o.a. de vele ziekenhuisbezoeken en kunnen door middel van sporten ook even lekker bezig zijn met iets leuks om naar uit te kijken en werken aan de lichamelijke conditie, wat dan natuurlijk ook weer zijn weerslag heeft op de geestelijke conditie!

Werknemers, Stichting Tegenkracht is ook interessant voor u! Want het sporten, de betere conditie en uw betrokkenheid zijn belangrijk voor uw werknemer. Hierdoor is uw collega eerder bij u terug.

Voor meer informatie kijk op www.tegenkracht.nl

 

Alles wat je aandacht geeft groeit


0 commentaren

Kunstmarkt Schiebroek-Hillegersberg 2016

Het was een heerlijk warme en gezellige dag op mijn favoriete markt. Zo'n kraam huur je maanden van tevoren en het weer hebben we niet voor het uitkiezen dus ik ben altijd blij als het zonnetje dan schijnt (en met mij velen natuurlijk). Het was een niet al te grote maar druk bezochte markt. Je vond hier zelf ontworpen en eigengemaakte spullen, toneel, muziek,  knutselen voor kinderen, eten en drinken. Soms verval ik in herhaling maar het is nou eenmaal zo, ik heb leuke gesprekken gevoerd, mooie reacties gekregen op mijn sieraden en goed verkocht.

Ik vind het ook bijzonder leuk dat een klant mij in vertrouwen nam om haar edelstenen armband met zilveren gesp die al jaren kapot in haar kast lag bij mij bracht om te laten maken op deze kunstmarkt. Ik mag er mijn eigen draai aan geven, ze had er alle vertrouwen in. Ik maak graag sieraden maar als ik voor iemand iets kan repareren doe ik dat met net zoveel plezier.


meer lezen

Oogstfeest Zevenhuizen 2016

Het was heerlijk warm weer deze zaterdag en veel mensen die de markt bezochten. Ik kreeg leuke enthousiaste reacties op mijn sieraden, ik heb gezellige gesprekken gevoerd en goed verkocht. Voor meisje heb ik een armband die ze graag wilde korter gemaakt (en later per post opgestuurd naar haar huis). Mijn dochter, zus en vriendin kwamen nog gezellig buurten, dat vond ik heel gezellig! Kortom het was een geweldige dag geweest!

Ladies Night Café 't Wapen in Moerkapelle

Na een heerlijke zomervakantie is dit weer de eerste Ladies Night waar ik stond. Het was druk en heel gezellig! We stonden in de biljartzaal van Café 't Wapen (leuke plek), gelukkig met airco want het was de warmste dag van deze zomer. Na de aankopen konden de dames gezellig het terrasje pakken buiten. Het weer leek wel Spanje!

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht

 

Vandaag stond ik in bronbad De Lockhorst in Sliedrecht. Ze hadden goed geadverteerd met hun evenement 'Obstacle challenge' maar helaas liep het evenement dit keer niet (waarschijnlijk was het te koud voor dit buiten evenement), er waren erg weinig bezoekers en de meesten daarvan kinderen en wat vaders. Tsja dat kan ook weleens gebeuren, evenementen lopen nou eenmaal niet altijd goed.

Het personeel was vriendelijk en we werden goed verzorgd met koffie/ thee. En met de standhouders onder elkaar was het gelukkig gezellig en zo konden we ons netwerk uitbreiden en kwamen we de tijd wel door!

Er valt uit elke situatie altijd wel iets positiefs te halen. Volgende keer beter!

Goods & Foods markt in Strijen

 

Vandaag gezellig samen een kraam gedeeld met mijn "event maatje" Elia (links op de foto, ik Viviënne sta rechts voor wie mij niet kent. Elia stond hier met haar productenlijn van Forever, Aloë Vera (http://balans.flp.com/home.jsf). 

 

Grappig dorpen lijken soms op elkaar, want ik had het idee dat ik "bij ons om de hoek" in Zevenhuizen stond. Gelukkig droog weer gehad tussen alle buien door van afgelopen week. Het was een druk bezochte markt. Op naar het volgende evenement!
Nu eerst de honden uitlaten en nog lekker even het zonnetje in (die zich de hele dag achter de wolken verschool) en dan languit op de bank, want zulke dagen zijn behoorlijk vermoeiend.

Nieuw! Crematie Assieraden

Wat zijn assieraden?

Dat zijn bedels/hangertjes van roestvrij staal (je hebt ze ook van andere materialen bijvoorbeeld van zilver/goud maar daar hangt een ander prijskaartje aan uiteraard) voor aan een ketting waar je het as van een overleden dierbare in kan doen.

 

Dingen komen op je levenspad wanneer de tijd daar is. Dan ontstaan er ideeën en als die je dan écht boeien dan ga je er 'vanzelf' iets mee doen. Zo wist ik kort geleden echt nog niet dat ik deze weg in zou slaan, want ik wist al lang van het bestaan van assieraden af! En 'doen' is een werkwoord dus als je dat gaat uitvoeren dan bloeit er (meestal) vanzelf weer iets moois uit! En hopelijk is er genoeg interesse in mijn as sieraden (kettingen), zodat 'mijn bloem' kan blijven bloeien! En dat mijn inspanning een klein lichtpuntje mag zijn voor mensen die een aandenken/assieraad zoeken.

 

Meer hierover kan je lezen op deze pagina.

Terwijl je je levenspad bewandelt

Ontstaan er telkens nieuwe dingen

 

Soms moet het zo zijn en soms niet

Je kunt het niet afdwingen

Nogmaals bij FC Zoetermeer

Voor een tweede keer 

stond ik bij FC Zoetermeer 

met prachtig weer

dit keer 

Het was een gezellige dag!

Yes you can... pinnen

Blij dat ik nu ook deze mogelijkheid kan bieden aan mijn klanten!

Voor hetzelfde geld koop je niets   (Loesje)


Bij footballclub FC Zoetermeer

Bij FC Zoetermeer

met mooi uitzicht

en bewolkt weer  ☁️

Leuk berichtje van een tevreden klant

Onderstaand berichtje heb ik van Facebook gekopieerd

Tineke Mark blij.
19 mei om 16:39Schiedam 
Ik droeg een aantal sieraden niet meer. .Maar Viviënne van Armbanden Art heeft ze prachtig gemaakt, precies zoals ik het wilde. Nu kan ik ze weer met plezier dragen.

Blogster Miranda over ArmbandenArt

Een poosje geleden werd ik benaderd door Miranda, ze verzamelt en koopt beauty producten en sieraden en schrijft daarover in haar blogs op Expressing-Beauty. Ik heb haar wat sieraden gestuurd en daarover schreef ze een leuk stukje. Om haar site/blogs te bekijken kijk hier

Leuk gedaan Miranda, nogmaals bedankt voor je interesse!

Klein schoonheidsfoutje, op de foto zit per ongeluk de leren armband verkeerd om in de gesp.

Kanker informatie, links naar websites

ArmbandenArt net even iets meer dan alleen sieraden

Kanker heeft natuurlijk niets met sieraden te maken. Maar indirect wel met mij als ex-kankerpatiënt die door deze ziekte in de sieraden business gerold is. 

Hierbij introduceer ik mijn nieuwe pagina 'Kanker informatie' dat gaat over kanker en betrouwbare websites, protheses, badpakken, psyche, Facebook groepen, boeken die ik gelezen heb en nog veel meer. 

Er zijn tegenwoordig veel mensen die kanker krijgen, bijna iedereen kent wel iemand in zijn kennissenkring. Ik heb de afgelopen jaren informatie bij elkaar verzameld en mijn doel om dit te willen delen is om je ervan bewust te maken dat je na de diagnose kanker in een achtbaan terecht komt en dat je ondanks dat nog steeds over veel dingen zelf de regie in eigen hand kan houden en je hier ideeën kan opdoenJe vindt 'Kanker informatie' onder 'Blog' in het uitklapmenu, of kijk hier voor meer informatie. 

Denk je dat dit nuttig is? Zeg het voort!

Ladies Night Isala theater

Weer een gezellige en goed verkochte avond gehad in de foyer van het Isala theater in Capelle aan den IJssel.

Werk aan de webwinkel

Mijn website maak ik helemaal zelf en dat is een proces dat nooit stil staat. Er valt altijd wel weer iets te verbeteren. Ik ben de afgelopen weken hiermee druk bezig geweest en nu is het (weer even) zo goed als klaar. Het is vaak meer werk dan je denkt, want het werkt als een soort kettingreactie, net als bij schilderen: als je aan een plint begint dan zie je steeds meer dat aan een nieuw kleurtje toe is. Gelukkig maar, zo verveelt een website ook nooit! 

 

Voor ik met mijn website aan de slag ging heb ik nog wat nieuwe leuke armbanden en kettingen gemaakt, o.a. deze van leer met keramiek.


ArmbandenArt in webshop Tegenkracht

Zoals je misschien wel weet steun ik met de verkoop van mijn sieraden stichting Tegenkracht. Ik ben Matijs Jansen dankbaar dat hij ervoor gezorgd heeft dat ArmbandenArt nu ook in de webshop van stichting Tegenkracht te vinden is.

Ik vind het fijn dat ik kan bijdragen om andere mensen te helpen die Tegenkracht om hulp vragen op het moment dat ze knokken voor hun leven! Uiteraard mede namens mijn klanten. Wil je het zien en/of meer te weten komen over stichting Tegenkracht? Kijk dan HIER

Berichtje van een tevreden klant

Leuk berichtje stond op mijn Facebooksite

 

Super bedankt voor de snelle service!! Ik ben heel blij dat je de armband die ik niet paste alsnog kon maken in mijn maat. Heel blij mee!!

Ladies Night Theater het Kruispunt

Theater Het Kruispunt was een fantastische locatie om te staan met ArmbandenArt. En we boften, want we stonden op een mooie plek in de sfeervolle foyer. Het was er druk, gezellige mensen en wat ik heel bijzonder vond was dat de standhouders de try out mochten bijwonen van het komische theaterstuk 'Pumps en penalties'. Verkopen was extra leuk op zo'n goed verzorgde avond!

That's me, crea bea

 

Even wat anders dan een foto van sieraden.

 

Ik ben gewoon een crea bea. Naast sieraden maken maak ik ook graag natuurfoto's. Ik word soms spontaan geïnspireerd door gesprekken of door een zinnetje dat ik lees. Ik vind het leuk om hier iets mee te doen (zie foto's). Het komt altijd ineens, spontaan. Als ik er genoeg heb ga ik de foto's met teksten bundelen Ik ben benieuwd wat er en of er nog creaties ontstaan. Geluk zit 'm soms in de kleinste dingen! Ik word hier in ieder geval heel gelukkig van. Onderstaande foto's en tekst zijn uit mij ;) 

 

Ben jij een crea bea? (man/vrouw) En zo ja wat doe/maak jij, wat inspireert jou? Vind je leuk erover te schrijven dan kan je dat hieronder zetten!

ArmbandenArt 2 jaar!

 

ArmbandenArt bestaat 2 jaar! Ik heb afgelopen jaar op verschillende evenementen/braderieën gestaan van groot tot klein en mogen ontdekken en ervaren wat dat inhoudt.

 

2016 is een nieuw jaar, wat betekent voor mij: nieuwe ideeën, nieuwe inspiratie, nieuwe evenementen/ braderieën.... het wordt in ieder geval weer een leuke uitdaging!

 

Mijn voornemens zijn lekker creatief bezig te blijven en ArmbandenArt (en mezelf) verder te blijven ontwikkelen. Heb jij nieuwe voornemens?

ArmbandenArt werkt samen met 4TotalCare

Mijn sieraden liggen ook bij beauty salon 4TotalCare in

Capelle a/d IJssel.

Ik vind het erg leuk dat Nathasja de Winter mij deze gelegenheid biedt!

 

Kijk op 4TotalCare om naar haar website te gaan.

 

Lady's Night bij First Challenge 

27 november 2015 Lady's Night bij healthclub First Challenge in Capelle a/d IJssel. Ik stond hier met de sieraden, er was een DJ,  mijn dochter liep mee in de modeshow, strippers, gezellig personeel, wat stands affijn ingrediënten voor een gezellige (en drukbezochte) avond! Erg leuk gehad met Chelsey!

Braderie/oogstfeest Zevenhuizen

De dag begon bewolkt en regenachtig en gelukkig verdween de regen eind van de ochtend. Zo werd het een heel gezellige drukke dag op de braderie/Oogstfeest in Zevenhuizen. Met hulp van Chelsey, Chrystal en Tim!

Nieuwe armbanden

De zomervakantie bij ons in Zuid Holland zit er bijna weer op. 
Ik heb heel veel zin om verder te gaan met het maken van sieraden. Dus binnenkort komen er weer (regelmatig) nieuwe artikelen bij. Op dit moment ben ik wat meer met leren bandjes bezig, vooral ook voor kinderen (zie foto, om naar deze armband te gaan klik hier). Maar ik hou van afwisseling dus dat zal op een gegeven moment ook weer veranderen. Ik heb ideeën genoeg in ieder geval!

ArmbandenArt denkt met je mee!

 

Heb je wensen of vragen?

 

Stuur me een berichtje

Donatie naar Tegenkracht

Dankbaar! Blij dat ik Tegenkracht weer heb kunnen steunen. 

Zomerfeest Dorrestein

20 juni 2015 Het Zomerfeest in winkelcentrum Dorrestein was weer een gezellig dag geweest met Chelsey! Druk bezocht, weer leuke gesprekken met mensen gevoerd. En het weer was beter (warmer en minder wind) dan vorig jaar. Dit keer niet verkleumd naar huis!

Gratis oorbellen

Via mijn ArmbandenArt Facebook pagina gaf ik oorbellen weg. Onderstaand een leuke reactie van de ontvangster

Dankjewel voor de mooi oorbellen! Ben er echt super blij mee! :)

Ladies Lifestyle Even Berschenhoek

20 mei 2015 Ladies Lifestyle Event in Bergschenhoek. Een stand op een plaatje van een locatie.

Donatie Tegenkracht

Super blij dat ik een mooi bedrag kan doneren aan deze goede stichting!

Royal Kids Home

Een heel gezellige avond gehad met Chelsey bij Royal Kids Home in Nieuwerkerk op de Ladies Night. Nog nooit zo goed verzorgd met hapjes en drankjes op een beurs! En natuurlijk ook weer goed verkocht, wat ik ook heel fijn vindt voor het goede doel Tegenkracht dat ik hiermee steun, zodat ze nog meer mensen kunnen helpen!

Creabeurs Sliedrecht

Mooie dag gehad met Chelsey op de Creabeurs in Sliedrecht. Kraam ingericht, alles staat klaar en wachten op de eerste klanten....

Pathé de Kuip R'dam

Gezellig Valentijns avondje gehad in Pathé de Kuip in Rotterdam met Chrystal. Bijzonder leuk dat ik door Pathé benaderd was om daar te komen staan! 

De stand naast ons van Boukeek (foto rechts) verkochten heerlijk zelfgemaakte feestelijke chocola (zonder kleurstoffen etc.)! Een aanrader als je iets zoekt voor een feestje.

Hoera ArmbandenArt 1 jaar!

Wat was het spannend nu precies een jaar geleden! Toen had ik net mijn webwinkel geopend en maakte ik me nog heel veel zorgen of de kanker terug zou komen. Ik dacht "al heb ik maar een week dat ik kan meemaken dat ik een webwinkel run, dan ben ik al helemaal gelukkig". Die week werden twee, drie, vier weken, maanden.... en nu ben ik al 8 maanden verder na mijn laatste behandeling tegen borstkanker.

Natuurlijk blijft dat bijltje altijd boven mijn hoofd hangen of het terug gaat komen of niet,  maar hoe meer de tijd zal verstrijken hoe meer rust ik in mijn hoofd zal krijgen hoop ik. Dit heb ik maar mooi gedaan en meegemaakt en daar ben ik heel blij mee!

Dreams don't work, unless you do

Een mooi begin van 2015!

Ik wens iedereen een goed en gezond 2015.

Winterbeurs Reigerhof

6 december 2014. Toen stond ik met Chrystal, Charlene en Lisa in winkelcentrum De Reigerhof in Nieuwerkerk a/d IJssel op de Winterbeurs. 

Donatie naar Tegenkracht

Hoera!! Zoals jullie weten steun je met elke armband die je koopt bij ArmbandenArt een goed doel. Ik heb weer een mooi bedrag kunnen overmaken naar Stichting Tegenkracht.

Zomerfeest Dorrestein 

Het Zomerfeest in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk a/d IJssel met Chrystal en Chelsey. Leuk dat je aan me dacht Astrid van kinderkledingwinkel Villa Dorrestein. Door jou heb ik dit evenement ook mogen beleven!

Trendy zonnebrillen en armbanden

Ik was uitgenodigd bij Marijke thuis in Moordrecht waar zij stond met haar leuke trendy (zonne) leesbrillen (aanrader!) www.antoniasleesbrillen.nl. We hadden een super gezellig 'vriendinnen avond'. Via Ella, bedankt dames!

War Child beurs

Toen stonden Don, Charlene, Chelsey en ik op een beurs georganiseerd door studenten van de Hoge School Rotterdam voor War Child. Wat ook zo gezellig was, omdat we naast Marjon stonden, de 'schoonzus' van mijn dochter (en familie die allemaal mee kwamen) met haar trendy kleding van Seluti Fashion

Armbanden bij Ella Haarwerken

Ik werd benaderd door Ella van Ella Haarwerken (Groene Hart ziekenhuis Gouda). Mijn armbanden hebben een poosje in haar kapsalon gestaan maar helaas heb ik ze een aantal maanden later weg moeten halen, omdat het metaal in de armbanden ging verkleuren door de stoffen in de lucht. Het was een leuke ervaring! By the way, op de foto rechts sta ik in haar folder toen ik nog lange blonde lokken had.

Met logica kom je van punt A naar B, met fantasie kom je overalVolg je hart, want dat klopt