Fijne feestdagen

 

ArmbandenArt

Wenst iedereen een

Gelukkig

Gezond

Liefdevol

Nieuwjaar

2021

ūü•ā

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sieraden en kleurensymboliek

Roze/paars is een prachtige kleurencombinatie. Sta je er weleens bij stil dat een kleur je iets te vertellen heeft (symbolisch)? Een bekend voorbeeld: hoe voel je je als je een rode kamer binnen loopt of een groene kamer, dat voelt heel anders toch?¬†Alles is energie/trilling en kleuren zijn ook energie met een trillingsfrequentie. Kleur nemen we waar via onze ogen en ook onze huid neemt kleur op, die geven op hun beurt weer een signaal door aan de hersenen en dat doet weer iets met onze hormonen, kort door de bocht gezegt. Kleur is nauw verbonden met onze gevoelens en ons onderbewustzijn. Op internet vind je veel en interessante informatie over kleur en hun symbolische betekenis en ik zou je kunnen vertellen dat bij roze bijvoorbeeld 'vrouwlijkheid, intu√Įtie, plezier en liefde' passen en bij paars 'spiritualiteit, luxe, creativiteit en gezondheid' en nog veel meer. Elke kleur heeft ook een 'negatieve'kant, een kleur kan ook teveel voor je zijn.¬†¬†

Informatie kan ik natuurlijk zo van internet kopi√ęren en je betekenissen voorschotelen van een bepaalde kleur die ik verwerk in mijn sieraad. Maar waar het in wezen om gaat is: laat het antwoord uit jezelf ontstaan, jouw lichaam/intu√Įtie bezit alle kennis al. Wat voel jij bij een bepaalde kleur of materiaal? Wat doet het met je? Vandaag heb je zin in dat kleurrijke kledingstuk maar morgen draag je misschien liever iets rustigers, effen. Hoe leuk is het om daar even bewust bij stil te staan? Dus kijk is wat je vandaag uit je kledingkast gepakt hebt en wat voor sieraden je nu draagt (of draag je juist geen sieraad, dat zegt ook iets over je). Is het kleurrijk of juist niet? Is het materiaal fijn/grof/stoer? Wat roept het bij je op en wat voel je daarbij? Het zegt meer over je dan je je misschien bewust bent, kleuren be√Įnvloeden je emoties humeur en zelfs je gedrag. Ik wens je een fijne kleurrijke dag!

meer lezen 0 Berichten

Knutsel idee: maak je eigen gordijnkoord

Heb je een gordijn naast je deur hangen dat af en toe wegwaait? Dan kan het handig zijn om het bij elkaar te binden. Ik stopte het gordijn en vitrage altijd achter de verwarmingsknop wat niet erg handig was natuurlijk. En zo kwam ik op het volgende idee:

Knip een stuk koord of wol af of vlecht zelf een koord (240 cm). Rijg er een kraal aan met een groot gat, zie foto 1. Handigheidje: doe aan de uiteinden een stukje plakband, rol dat tussen je vingers zodat het makkelijk door de kraal glijd (eventueel nog met een satéprikker er doorheen duwen). Maak nog even een knoopje aan de uiteinden van het koort en doe een beetje lijm aan de uiteinden zodat het niet gaat rafelen.

Dan bind je vervolgens het koort om het gordijn, zie foto 1, en doe het lusje om de kraal. Je kunt het koort strak of minder strak aantrekken (dat laatste is beter voor het gordijn).

Het is ook een origineel idee om cadeau te geven!

meer lezen 0 Berichten

Ik wens iedereen

Donatie Stichting Tegenkracht

Bedankt lieve klanten, 

 

 

 

Mede namens jullie die sieraden gekocht hebben bij ArmbandenArt over de afgelopen periode heb ik weer een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen voor Stichting Tegenkracht die veel goeds doen op het gebied van sport voor kankerpati√ęnten.¬†

Dit is een mooi Sinterklaas cadeau aan het eind van 2018. Super!!! 

 

Wil je weten wat ik gedoneerd heb? Klik dan hier.

 

 

Naast sieraden die ik verkoop via de webshop en op evenementen maak ik ook sieraden op verzoek op maat.

 

 

 

Sportieve groet,

Vivi√ęnne

 

 

 

meer lezen

Te gast bij Miller & Monroe

Ik vond het heel leuk dat ik met mijn sieraden bij Miller & Monroe in Barendrecht mocht staan met hun (klant)vriendelijke personeel.

meer lezen

Te gast bij..

 

Koop je graag mooie kleding en 
houd je van sieraden origineel en apart?
Kom vandaag dan kleding shoppen bij 
Miller & Monroe en combineer ze 
met de sieraden van ArmbandenArt

Vandaag is ArmbandenArt te gast bij Miller & Monroe Keizerswaard Rotterdam.

En de winnaar is....

Op 11 oktober stond ArmbandenArt op de Ladies Night van het Ministerie van Defensie in Den Haag, wat overigens fantastisch georganiseerd werd door Conny. Nogmaals dank voor je uitnodiging! 

 

Er werd aan de standhouders gevraagd iets in de goodybags te doen als verwennerij voor maar liefst 200 gasten. Ik heb er een poos over lopen piekeren, want wat doe je in zoveel tasjes wat ook nog betaalbaar blijft? Aangezien ik van spelletjes en verrassingen hou kwam ik op het idee om van mijn cadeau een lot te maken. 

 

meer lezen

Kunstmarkt Barendrecht 2018

Vandaag stond ik op de kunstmarkt in Barendrecht. Het was een mooie dag, veel leuke mensen ontmoet, prachtig weer.... wat willen we nog meer?

Een vrouw liep met een kapotte armband op zak gemaakt van blauwe Chinese kralen. Voor haar was het een kostbare armband waar ze mooie herinneringen aan had en ze hoopte dat ze vandaag iemand zou vinden die het voor haar kon maken. Ze kwam bij mij terecht en ik kan het voor haar repareren. Als hij klaar is stuur ik het per post naar haar op.

Ik hou van kunstmarkten, de sfeer vind ik er fijn en wat maken mensen mooie dingen!¬† Een kunstenares uit Belgi√ę stond tegenover mijn kraam met keramieke vogels. Zo bijzonder grappig dat iets van keramiek tot leven komt door oogjes, snavel en pootjes! Ze waren onweerstaanbaar vrolijk dat ik wat bij haar gekocht heb.¬†¬†

meer lezen

Een sneak preview

 

Misschien vind je het wel leuk om te weten waar ik op dit moment mee bezig ben?

 

Ik zal het je verklappen, ik ben bezig met in ieder geval twee sleutelhangers met de levensboom.

Daarnaast komt er nog een mooie ketting aan met een mooie ook weer unieke Orchidee hanger.

En ik heb prachtige veren ingeslagen... met een golden touch.

 

Binnenkort zie je meer! 

 

 

0 Berichten

Inspire

Zoals je misschien al gezien hebt staan onder aan de pagina's quotes. Vandaag heb ik een paar nieuwe quotes toegevoegd. Waarom quotes in een sieraden webwinkel vraag je je misschien af? Ik hou ervan over het leven na te denken en mensen te inspireren. Ik ben gek op sieraden maken en zoek daarnaast ook meer diepgang in mijn werk, dat doe ik door Stichting Tegenkracht (voor sport tegen kanker) te steunen met de sieraden die ik verkoop (twee keer per jaar maak ik een mooi bedrag aan ze over) en door quotes onderaan mijn pagina's te zetten. Alles en iedereen staat met elkaar in verbinding en misschien dat één zo'n simpel zinnetje een bezoeker van mijn website tot nadenken zet. Het leven kan soms gek lopen en kan een zin of woord genoeg zijn om je leven een andere wending te geven wanneer het zo moet zijn. En zo niet dan is het in ieder geval iets positiefs om te lezen!

 

Wat ik zelf een hele mooie zin vind is 'Niet geluk maar betekenis maakt je leven de moeite waard'. Je kunt je namelijk heel gelukkig voelen en toch vervreemd en doelloos, je mist iets. Dat komt omdat geluk op een relatief oppervlakkig niveau zit. Uit onderzoek blijkt dat geluk vaak samengaat met zelfzuchtig gedrag terwijl het bij zingeving juist niet om 'nemen' maar om 'geven' gaat, dat geeft je meer voldoening.

 

Deze wijsheid heb ik natuurlijk niet zelf verzonnen maar ik lees allerlei boeken over geluk en zingeving en daarnaast volg ik ook een opleiding intu√Įtieve ontwikkeling bij het¬†Essence College in Bodegraven¬†en ik volg¬†wekelijks de inspirerende lessen van Monique bij Ye√Ļ Zheng Qigong.

Nieuw: gekettelde armbanden

 

 

Nieuwe pagina: gekettelde armbanden.

 

Gekettelde armbanden zijn populaire armbanden. Hier gaat meer van komen binnenkort. Duzzz hou ArmbandenArt in de gaten! 

 

Er is sowieso altijd wel een reden om even in deze webwinkel te kijken! 

Afbeeldingsresultaat voor smiley knipoog

 

 

Sieraden gemaakt van een tuinslang

MEN NEME EEN TUINSLANG EN GAAT AAN DE SLAG....

Als je de juiste gereedschappen in huis hebt dan kan jij dit ook maken! 
Voor ik de werkwijze ga beschrijven wil ik je vragen of je het leuk vindt als ik vaker dit soort berichten plaats -> laat het me weten!

Werkwijze:
Je knipt stukjes van de tuinslang af met een vlijmscherpe schaar. Dit is best een lastig klusje, je moet er kracht voor zetten. Kaarsrecht/gelijk worden de stukjes niet maar dat is niet erg als je ze redelijk recht knipt valt het niet zo op. 
Heb je de tuinslang ringetjes ongeveer 3-5 mm breed geknipt (vooral niet te groot maken) dan kan je ze op allerlei manieren aan elkaar bevestigen met montage-ringetjes (dit zijn metalen ringetjes zoals op de tweede afbeelding). Om twee tuinslang ringen in één montage ringetje te krijgen is best wat gepruts maar met wat geduld/voorzichtig trekken/duwen prima te doen.
Met twee tangen draai je een montage ring open/dicht in tegengestelde richting. 
Laat vooral je creativiteit de vrije loop! Aan het eind maak je een slotje aan het ringetje om je armband of ketting dicht te kunnen maken. Succes, je bent hier wel even zoet mee! En stuur me een foto als je iets moois gemaakt heb, ik ben benieuwd.

Benodigdheden: 
Stukje tuinslang
Gebogen platbektang
Platbektang glad
Schaar
Montage ringetjes 8x2mm en 5x2mm (bijv.)
Karabijnsluiting (bijv,)

Waar kan je gereedschap kopen? Bij knutselwinkels, soms Xenos en Googlen op de benodigdheden, er zijn best veel sieradenwinkels te vinden op internet. Heb je nog vragen stel ze gerust hieronder of in een pb.

Voor de armband (zolang hij nog te koop is) kijk hier 

meer lezen

Gezellige feestdagen!

meer lezen

Nieuw! Oorbellen Puur Natuur

 

 

 

Ik loop graag buiten met mijn lieve honden. Hoe vaak ik al dezelfde weg gelopen ben het is buiten nooit saai, altijd ontdek ik wel weer iets nieuws of moois.

 

En ineens was daar het idee om deze Puur Natuur oorbellen te maken. Je kunt ze HIER bewonderen.

 

Ik ben benieuwd wat jij hiervan vindt! 

0 Berichten

Natuur-oorbellen

 

 

 

 

Ik licht alvast een klein tipje van de sluier op...

 

Binnenkort komt er een pagina bij met nieuwe oorbellen.¬†Geen gewone oorbellen nee nat√ļ√ļrlijk niet! Vers van de pers, ik bedoel uit de natuur.

 

Natuurliefhebber hou ArmbandenArt in de gaten deze week! 

Dit is een must have!

 

 

Ik gebruik mijn huissleutel al jaren op deze manier. Sindsdien heb ik mijn zware sleutelbos niet meer bij me. Ik heb er elke dag plezier van!

 

Toen ik ooit een handtas kocht hing er een koordje in met een sleutelhanger eraan. Ik had daar mijn huissleutel aan gehangen. Nooit vergat ik mijn huissleutel meer en ik kon hem altijd makkelijk vinden.

Totdat ik een nieuwe handtas kocht en daar zat hij tot mijn teleurstelling niet in. Zo kwam ik op het idee om dit zelf te maken.

 

Dit is een echte aanrader en super leuk/origineel om cadeau te geven! Kijk hier voor meer informatie.

Oogstfeest Zevenhuizen 2017

We hebben weer een prachtige dag gehad zowel qua bezoekers als het weer. Ik had het nog niet zó druk gezien voorgaande jaren als dit jaar op het Oogstfeest. 

meer lezen

Donatie Stichting Tegenkracht

 

Ik heb weer een mooi bedrag aan Stichting Tegenkracht overgemaakt mede dankzij mijn klanten! Want van elk sieraad dat ik verkoop gaat ‚ā¨ 2,00 naar deze geweldige stichting die kankerpati√ęnten ondersteunt met sporten. Er weten steeds meer kankerpati√ęnten Tegenkracht te vinden en daarom kunnen ze het geld heel goed gebruiken.

 

Dag Vivi√ęnne,

Wat een mooi bedrag wederom.

Dank!

Sportieve groet,

Matijs Jansen

Coördinator Tegenkracht

Barendrechtse Kunstmarkt

Een prachtige dag op de Barendrechtse Kunstmarkt, op een mooie locatie. Het was er druk en wat zijn er toch veel creatieve mensen die fantastische dingen maken!

meer lezen

Een stukje van mij

meer lezen

Ladies Day voor War Child

 

 

Het was de tweede keer dat ik mee deed als standhouder met een actie voor War Child. Dit maal in Schiedam en georganiseerd door Jolanda Hol. 

 

Er werden loten verkocht, mensen konden prachtige prijzen winnen die door de standhouders aangeboden waren. 

meer lezen

Geld inzamelen voor Stichting Kans tegen Kanker

Met een prachtige opbrengst ‚ā¨ 1.100 !

meer lezen

ArmbandenArt steunt Kans tegen Kanker

Steun Tegenkracht en help kankerpati√ęnten sporten

 

 

Vanaf 2017 gaat van elk sieraad dat ik verkoop ‚ā¨ 2 (in plaats van ‚ā¨ 1) naar Stichting Tegenkracht, kanker en sport.¬†

 

Vanaf ‚ā¨ 30 kan je een deelnemer al een maand laten sporten.

Als mensen denken aan een organisatie op het gebied van kanker, dan denken ze aan KWF, Kika, Alpe d'HuZes en Pink Ribbon. Vrijwel niemand denkt aan Tegenkracht blijkt uit onderzoek. Daar moet verandering in komen!! Want sinds de oprichting in 2006 stijgt het aantal deelnemers gestaag. Dat betekent dat Tegenkracht meer inkomsten nodig heeft, om te voorkomen dat ze nee moeten verkopen aan nieuwe deelnemers. 

Tegenkracht betekent veel voor deelnemers en ook doorverwijzers, bedrijfs- en sportartsen zijn zeer tevreden over hun werk blijkt uit dit onderzoek. 

 

Je steunt Tegenkracht door sieraden te kopen bij ArmbandenArt, maar je kan ze ook met grotere bedragen steunen als je wilt:

*Maak een donatie over op NL04 RABO 0115785779

* Sart zelf een actie voor Tegenkracht. Op Pifworld.com kun je gemakkelijk een actie starten en vrienden en familie    

   vragen je te helpen.

* En je kunt meedoen aan een van de vele activiteiten waar Tegenkracht met een of meerdere teams aan meedoet, zoals

   de Dam tot Damloop, Egmond halve marathon of Tegenkracht Mini Tour.

 

Wil of kan je geen bedrag storten? Help Tegenkracht dan door dit bericht met anderen te delen!

 

Of ga naar (klik op deze link->) www.tegenkracht.nl

meer lezen 0 Berichten

Mijn nieuwe website

 

 

Ik heb een nieuwe website gemaakt. Hier vind je meer creatieve uitspattingen van mij, blog's, foto's en gedichtjes. En informatie over kanker. 

Ik ben nog bezig met opbouwen maar het begin is gemaakt!

 

                    www.mijncreatievebrein.nl

 

 

ArmbandenArt heeft een Slogan

 

 

 

 

 

En zo ontstond er spontaan een (nieuwe) slogan

 

zie foto

2017 Maak er wat moois van!

Ladies Night dames sportschool

Ik sta in Capelle a/d IJssel in dames sportschool "Hart for her" op een heel gezellige Ladies Night. Van KARWEI vorige week tussen de gereedschap en meubels naar vandaag tussen de fitness apparatuur!¬†Leuk alle vrouwen onder elkaar (al zie je ze niet op mijn foto's..die nam ik voor het begon¬†ūüėā)¬†Dank Hennam Henna voor je gastvrijheid en goede zorgen voor ons standhouders!

meer lezen

Ladies Night KARWEI Capelle a/d IJssel

 

Vanavond heb ik op een Ladies Night gestaan in de KARWEI.

Het was wel apart zo in huiskamersfeer! Mijn spullen stonden op een tafel die verkocht kon worden en tussen ander meubilair, daarom was het zo gezellig op de bovenverdieping! 

Beneden stonden ook kramen en er werd een modeshow georganiseerd en er waren best veel klanten... wat wil een kraamhouder nog meer? ;) 

 

Op naar de volgende Ladies Night in december!

Café Dens Spijkenisse

Vanavond sta ik in Dens café Ladies Night thema Glitter&Glamour in Spijkenisse. Leuk verzorgd door Angelina Cluistra van Angelfashion and More.

meer lezen

Hoe creaties zoal tot stand komen

We zaten gisteravond aan het avondeten en ik bleef wat kijken naar een ketting die ik gemaakt had en nog op mijn paspop hing. Plots kwam daar weer een idee binnen wat ik maken wilde.... Iedereen was nog aan het afruimen en daar stond moeders met haar kookschort nog aan aan haar knutseltafel. (Ik ben er nog nooit mijn bed voor uit gegaan hoor hahaha). 

 

Ik blijf me verbazen waar die idee√ęn uit het 'niets' ineens vandaan komen en meestal zijn het er meerdere tegelijk.

meer lezen 0 Berichten

Donatie Tegenkracht

Dankbaar dat er zoveel creativiteit uit mijn handen komt en ook heel dankbaar dat mensen sieraden gekocht hebben en donaties hebben gegeven, want hiermee hebben ze (jij misschien wel?) meegeholpen om Tegenkracht te steunen! Ik heb hierdoor weer een mooi bedrag op de rekening van Tegenkracht kunnen storten! Ik deel hierbij graag hun reactie met jullie:

Dag Vivienne,

Dat is geweldig! We kunnen de donaties goed gebruiken, we krijgen steeds meer aanmeldingen.

De donaties maken het betaalbaar voor de oncologie pati√ęnten die het revalidatieplan starten.

Sportieve groet,

Matijs Jansen
Coördinator Tegenkracht 
St. kanker en sport

Het sportplan op maat is een sportmedisch begeleidingstraject van zes maanden. Tegenkracht gaat daarbij uit van de sportwens van de deelnemer. Het sportadvies hangt af van wat de deelnemer wil én kan. 

 

Hoe mooi en positief is het dat mensen kunnen sporten voor, tijdens of na hun behandelingen? Mensen komen ineens terecht in "de bekende achtbaan" van o.a. de vele ziekenhuisbezoeken en kunnen door middel van sporten ook even lekker bezig zijn met iets leuks om naar uit te kijken en werken aan de lichamelijke conditie, wat dan natuurlijk ook weer zijn weerslag heeft op de geestelijke conditie!

Werknemers, Stichting Tegenkracht is ook interessant voor u! Want het sporten, de betere conditie en uw betrokkenheid zijn belangrijk voor uw werknemer. Hierdoor is uw collega eerder bij u terug.

Voor meer informatie kijk op www.tegenkracht.nl

 

meer lezen 0 Berichten

Kunstmarkt Schiebroek-Hillegersberg 2016

Het was een heerlijk warme en gezellige dag op mijn favoriete markt. Zo'n kraam huur je maanden van tevoren en het weer hebben we niet voor het uitkiezen dus ik ben altijd blij als het zonnetje dan schijnt (en met mij velen natuurlijk). Het was een niet al te grote maar druk bezochte markt. Je vond hier zelf ontworpen en eigengemaakte spullen, toneel, muziek,  knutselen voor kinderen, eten en drinken. Soms verval ik in herhaling maar het is nou eenmaal zo, ik heb leuke gesprekken gevoerd, mooie reacties gekregen op mijn sieraden en goed verkocht.

meer lezen

Oogstfeest Zevenhuizen 2016

Het was heerlijk warm weer deze zaterdag en veel mensen die de markt bezochten. Ik kreeg leuke enthousiaste reacties op mijn sieraden, ik heb gezellige gesprekken gevoerd en goed verkocht. Voor meisje heb ik een armband die ze graag wilde korter gemaakt (en later per post opgestuurd naar haar huis). Mijn dochter, zus en vriendin kwamen nog gezellig buurten, dat vond ik heel gezellig! Kortom het was een geweldige dag geweest!

meer lezen

Ladies Night Café 't Wapen in Moerkapelle

Na een heerlijke zomervakantie is dit weer de eerste Ladies Night waar ik stond. Het was druk en heel gezellig! We stonden in de biljartzaal van Café 't Wapen (leuke plek), gelukkig met airco want het was de warmste dag van deze zomer. Na de aankopen konden de dames gezellig het terrasje pakken buiten. Het weer leek wel Spanje!

meer lezen

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht

 

Vandaag stond ik in bronbad De Lockhorst in Sliedrecht. Ze hadden goed geadverteerd met hun evenement 'Obstacle challenge' maar helaas liep het evenement dit keer niet (waarschijnlijk was het te koud voor dit buiten evenement), er waren erg weinig bezoekers en de meesten daarvan kinderen en wat vaders. Tsja dat kan ook weleens gebeuren, evenementen lopen nou eenmaal niet altijd goed.

Het personeel was vriendelijk en we werden goed verzorgd met koffie/ thee. En met de standhouders onder elkaar was het gelukkig gezellig en zo konden we ons netwerk uitbreiden en kwamen we de tijd wel door!

Er valt uit elke situatie altijd wel iets positiefs te halen. Volgende keer beter!

meer lezen

Goods & Foods markt in Strijen

 

Vandaag gezellig samen een kraam gedeeld met mijn "event maatje" Elia (links op de foto, ik Vivi√ęnne sta rechts voor wie mij niet kent. Elia stond hier met haar productenlijn van Forever, Alo√ę Vera (http://balans.flp.com/home.jsf).¬†

 

Grappig dorpen lijken soms op elkaar, want ik had het idee dat ik "bij ons om de hoek" in Zevenhuizen stond. Gelukkig droog weer gehad tussen alle buien door van afgelopen week. Het was een druk bezochte markt. Op naar het volgende evenement!
Nu eerst de honden uitlaten en nog lekker even het zonnetje in (die zich de hele dag achter de wolken verschool) en dan languit op de bank, want zulke dagen zijn behoorlijk vermoeiend.

meer lezen

Nieuw! Crematie Assieraden

Wat zijn assieraden?

Dat zijn bedels/hangertjes van roestvrij staal (je hebt ze ook van andere materialen bijvoorbeeld van zilver/goud maar daar hangt een ander prijskaartje aan uiteraard) voor aan een ketting waar je het as van een overleden dierbare in kan doen.

 

Dingen komen op je levenspad wanneer de tijd daar is. Dan ontstaan er idee√ęn en als die je dan √©cht boeien dan ga je er 'vanzelf' iets mee doen. Zo wist ik kort geleden echt nog niet dat ik deze weg in zou slaan, want ik wist al lang van het bestaan van assieraden af! En 'doen' is een werkwoord dus als je dat gaat uitvoeren dan bloeit er (meestal) vanzelf weer iets moois uit! En hopelijk is er genoeg interesse in mijn as sieraden (kettingen), zodat 'mijn bloem' kan blijven bloeien! En dat mijn inspanning een klein lichtpuntje mag zijn voor mensen die een aandenken/assieraad zoeken.

 

Meer hierover kan je lezen op deze pagina.

Terwijl je je levenspad bewandelt

Ontstaan er telkens nieuwe dingen

 

Soms moet het zo zijn en soms niet

Je kunt het niet afdwingen

Nogmaals bij FC Zoetermeer

Voor een tweede keer 

stond ik bij FC Zoetermeer 

met prachtig weer

dit keer 

Het was een gezellige dag!

meer lezen

Yes you can... pinnen

Blij dat ik nu ook deze mogelijkheid kan bieden aan mijn klanten!

Voor hetzelfde geld koop je niets   (Loesje)

meer lezen

Bij footballclub FC Zoetermeer

Bij FC Zoetermeer

met mooi uitzicht

en bewolkt weer¬†¬†‚ėĀÔłŹ

meer lezen

Leuk berichtje van een tevreden klant

Onderstaand berichtje heb ik van Facebook gekopieerd

meer lezen

Blogster Miranda over ArmbandenArt

Een poosje geleden werd ik benaderd door Miranda, ze verzamelt en koopt beauty producten en sieraden en schrijft daarover in haar blogs op Expressing-Beauty. Ik heb haar wat sieraden gestuurd en daarover schreef ze een leuk stukje. Om haar site/blogs te bekijken kijk hier! 

Leuk gedaan Miranda, nogmaals bedankt voor je interesse!

meer lezen

Kanker informatie, links naar websites

ArmbandenArt net even iets meer dan alleen sieraden

meer lezen

Ladies Night Isala theater

Weer een gezellige en goed verkochte avond gehad in de foyer van het Isala theater in Capelle aan den IJssel.

meer lezen

Werk aan de webwinkel

Mijn website maak ik helemaal zelf en dat is een proces dat nooit stil staat. Er valt altijd wel weer iets te verbeteren. Ik ben de afgelopen weken hiermee druk bezig geweest en nu is het (weer even) zo goed als klaar. Het is vaak meer werk dan je denkt, want het werkt als een soort kettingreactie, net als bij schilderen: als je aan een plint begint dan zie je steeds meer dat aan een nieuw kleurtje toe is. Gelukkig maar, zo verveelt een website ook nooit! 

meer lezen

ArmbandenArt in webshop Tegenkracht

Zoals je misschien wel weet steun ik met de verkoop van mijn sieraden stichting Tegenkracht. Ik ben Matijs Jansen dankbaar dat hij ervoor gezorgd heeft dat ArmbandenArt nu ook in de webshop van stichting Tegenkracht te vinden is.

Ik vind het fijn dat ik kan bijdragen om andere mensen te helpen die Tegenkracht om hulp vragen op het moment dat ze knokken voor hun leven! Uiteraard mede namens mijn klanten. Wil je het zien en/of meer te weten komen over stichting Tegenkracht? Kijk dan HIER

Berichtje van een tevreden klant

Leuk berichtje stond op mijn Facebooksite

meer lezen

Ladies Night Theater het Kruispunt

Theater Het Kruispunt was een fantastische locatie om te staan met ArmbandenArt. En we boften, want we stonden op een mooie plek in de sfeervolle foyer. Het was er druk, gezellige mensen en wat ik heel bijzonder vond was dat de standhouders de try out mochten bijwonen van het komische theaterstuk 'Pumps en penalties'. Verkopen was extra leuk op zo'n goed verzorgde avond!

meer lezen

That's me, crea bea

 

Even wat anders dan een foto van sieraden.

 

Ik ben gewoon een crea bea. Naast sieraden maken maak ik ook graag natuurfoto's. Ik word soms spontaan ge√Įnspireerd door gesprekken of door een zinnetje dat ik lees. Ik vind het leuk om hier iets mee te doen (zie foto's). Het komt altijd ineens, spontaan. Als ik er genoeg heb ga ik de foto's met teksten bundelen Ik ben benieuwd wat er en of er nog creaties ontstaan. Geluk zit 'm soms in de kleinste dingen! Ik word hier in ieder geval heel gelukkig van. Onderstaande foto's en tekst zijn uit mij ;)¬†

 

Ben jij een crea bea? (man/vrouw) En zo ja wat doe/maak jij, wat inspireert jou? Vind je leuk erover te schrijven dan kan je dat hieronder zetten!

meer lezen

ArmbandenArt 2 jaar!

 

ArmbandenArt bestaat 2 jaar! Ik heb afgelopen jaar op verschillende evenementen/braderie√ęn gestaan van groot tot klein en mogen ontdekken en ervaren wat dat inhoudt.

 

2016 is een nieuw jaar, wat betekent voor mij: nieuwe idee√ęn, nieuwe inspiratie, nieuwe evenementen/ braderie√ęn.... het wordt in ieder geval weer een leuke uitdaging!

 

Mijn voornemens zijn lekker creatief bezig te blijven en ArmbandenArt (en mezelf) verder te blijven ontwikkelen. Heb jij nieuwe voornemens?

ArmbandenArt werkt samen met 4TotalCare

Mijn sieraden liggen ook bij beauty salon 4TotalCare in

Capelle a/d IJssel.

Ik vind het erg leuk dat Nathasja de Winter mij deze gelegenheid biedt!

 

Kijk op 4TotalCare om naar haar website te gaan.

 

meer lezen

Lady's Night bij First Challenge 

27 november 2015 Lady's Night bij healthclub First Challenge in Capelle a/d IJssel. Ik stond hier met de sieraden, er was een DJ, ¬†mijn dochter liep mee in de modeshow, strippers, gezellig personeel, wat stands affijn ingredi√ęnten voor een gezellige (en drukbezochte) avond! Erg leuk gehad met Chelsey!

meer lezen

Braderie/oogstfeest Zevenhuizen

De dag begon bewolkt en regenachtig en gelukkig verdween de regen eind van de ochtend. Zo werd het een heel gezellige drukke dag op de braderie/Oogstfeest in Zevenhuizen. Met hulp van Chelsey, Chrystal en Tim!
meer lezen

Nieuwe armbanden

De zomervakantie bij ons in Zuid Holland zit er bijna weer op. 
Ik heb heel veel zin om verder te gaan met het maken van sieraden. Dus binnenkort komen er weer (regelmatig) nieuwe artikelen bij. Op dit moment ben ik wat meer met leren bandjes bezig, vooral ook voor kinderen (zie foto, om naar deze armband te gaan klik hier). Maar ik hou van afwisseling dus dat zal op een gegeven moment ook weer veranderen. Ik heb idee√ęn genoeg in ieder geval!

ArmbandenArt denkt met je mee!

 

Heb je wensen of vragen?

 

Stuur me een berichtje

meer lezen

Donatie naar Tegenkracht

Dankbaar! Blij dat ik Tegenkracht weer heb kunnen steunen. 

meer lezen

Zomerfeest Dorrestein

20 juni 2015 Het Zomerfeest in winkelcentrum Dorrestein was weer een gezellig dag geweest met Chelsey! Druk bezocht, weer leuke gesprekken met mensen gevoerd. En het weer was beter (warmer en minder wind) dan vorig jaar. Dit keer niet verkleumd naar huis!

meer lezen

Gratis oorbellen

Via mijn ArmbandenArt Facebook pagina gaf ik oorbellen weg. Onderstaand een leuke reactie van de ontvangster

meer lezen

Ladies Lifestyle Even Berschenhoek

20 mei 2015 Ladies Lifestyle Event in Bergschenhoek. Een stand op een plaatje van een locatie.

meer lezen

Donatie Tegenkracht

Super blij dat ik een mooi bedrag kan doneren aan deze goede stichting!

Royal Kids Home

Een heel gezellige avond gehad met Chelsey bij Royal Kids Home in Nieuwerkerk op de Ladies Night. Nog nooit zo goed verzorgd met hapjes en drankjes op een beurs! En natuurlijk ook weer goed verkocht, wat ik ook heel fijn vindt voor het goede doel Tegenkracht dat ik hiermee steun, zodat ze nog meer mensen kunnen helpen!

meer lezen

Creabeurs Sliedrecht

Mooie dag gehad met Chelsey op de Creabeurs in Sliedrecht. Kraam ingericht, alles staat klaar en wachten op de eerste klanten....

meer lezen

Pathé de Kuip R'dam

Gezellig Valentijns avondje gehad in Pathé de Kuip in Rotterdam met Chrystal. Bijzonder leuk dat ik door Pathé benaderd was om daar te komen staan! 

De stand naast ons van Boukeek (foto rechts) verkochten heerlijk zelfgemaakte feestelijke chocola (zonder kleurstoffen etc.)! Een aanrader als je iets zoekt voor een feestje.

meer lezen

Hoera ArmbandenArt 1 jaar!

Wat was het spannend nu precies een jaar geleden! Toen had ik net mijn webwinkel geopend en maakte ik me nog heel veel zorgen of de kanker terug zou komen. Ik dacht "al heb ik maar een week dat ik kan meemaken dat ik een webwinkel run, dan ben ik al helemaal gelukkig". Die week werden twee, drie, vier weken, maanden.... en nu ben ik al 8 maanden verder na mijn laatste behandeling tegen borstkanker.

Natuurlijk blijft dat bijltje altijd boven mijn hoofd hangen of het terug gaat komen of niet,  maar hoe meer de tijd zal verstrijken hoe meer rust ik in mijn hoofd zal krijgen hoop ik. Dit heb ik maar mooi gedaan en meegemaakt en daar ben ik heel blij mee!

meer lezen

Winterbeurs Reigerhof

6 december 2014. Toen stond ik met Chrystal, Charlene en Lisa in winkelcentrum De Reigerhof in Nieuwerkerk a/d IJssel op de Winterbeurs. 

meer lezen

Donatie naar Tegenkracht

Hoera!! Zoals jullie weten steun je met elke armband die je koopt bij ArmbandenArt een goed doel. Ik heb weer een mooi bedrag kunnen overmaken naar Stichting Tegenkracht.

Zomerfeest Dorrestein 

Het Zomerfeest in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk a/d IJssel met Chrystal en Chelsey. Leuk dat je aan me dacht Astrid van kinderkledingwinkel¬†VillaÔĽŅ Dorrestein. Door jou heb ik dit evenement ook mogen beleven!

meer lezen

Volg je hart, want dat klopt