Goed doel

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

 

 

Van elke sieraad die ik verkoop gaat € 2,00 naar een goed doel.

 

Via mijn blog en Facebook hou ik je hiervan op de hoogte.

 

 

 

 

Toen ik borstkanker had heb ik Stichting Tegenkracht benaderd, omdat ik door wilde blijven gaan met sporten net als voor de ziekte. Het was belangrijk om onder goede begeleiding te bewegen, omdat chemokuren en bestralingen ook de goede lichaamscellen kapot maken. Ik vond het prettig dat met Tegenkracht alles in overleg ging, ook kreeg ik veel tips en vond ik het fijn dat ik met mensen sprak die begrepen wat ik doormaakte en mij steunden. Ik ben deze stichting en met name Thomas Zijlma met wie ik het contact onderhield zeer dankbaar. Uit deze dankbaarheid wilde ik graag de stichting steunen en ze meer bekendheid geven.

Tegenkracht biedt kankerpatiënten het sportplan op maat. Het is een intensief sportbegeleidingsplan waarbij wordt uitgegaan van de sportieve wensen en doelstellingen van de deelnemer. Het plan wordt op maat gemaakt op basis van wat iemand sportmedisch gezien kan en mag, maar is ook op maat naar wat de deelnemer zelf wil. 
De kosten die er tijdens dit sportplan gemaakt worden die niet door een zorgverzekeraar gedekt worden, betaald Tegenkracht voor een groot gedeelte. 
De drempel om te gaan sporten moet zo laag mogelijk zijn. Geld, regelwerk, de locatie en het aanbod zouden voor geen enkele kankerpatiënt een belemmering moeten opleveren om goed te kunnen revalideren.

 

Ik heb deze stichting vijf jaar lang gesponsord met de verkoop van mijn sieraden. Ik voel dat het nu tijd is om een nieuwe weg in te slaan en daarom kies ik ervoor om een ander doel te steunen, dichter bij huis. Van elk sieraad dat ik verkoop leg ik nog steeds een deel opzij en als ik een mooi bedrag bij elkaar heb gespaard om daar iets leuks mee te doen dan zal ik meer hierover vertellen via mijn blog op ArmbandenArt en via Facebook.

Een ex-kankerpatiënt staat met beide benen op de grond. Met een been tussen de gezonde mensen en met het andere been tussen lotgenoten. Viviënne


 

 Tegenkracht, stichting kanker en sport

 Stichting Tegenkracht is de enige Nederlandse organisatie 

 die kankerpatiënten sportbegeleiding op maat biedt 

 zodat zij het vertrouwen in eigen kunnen terugkrijgen 

 in een fase waarin zij de wedstrijd van hun leven spelen.


Informatie met betrekking tot kanker

Informatie die ik verzameld heb met betrekking tot kanker in de periode dat ik er zelf mee te maken had en tips die ik graag met lotgenoten en hun naasten wil delen vind je op mijn website Mijn Creatieve Brein, waar ik ook andere creatieve uitspattingen die niets met kanker te maken hebben deel ->  klik hier om naar MijnCreatieveBrein te gaan.


Als je gezond bent heb je veel wensen, als je ziek bent slechts één