Kunstmarkt Barendrecht 2018

Vandaag stond ik op de kunstmarkt in Barendrecht. Het was een mooie dag, veel leuke mensen ontmoet, prachtig weer.... wat willen we nog meer?

Een vrouw liep met een kapotte armband op zak gemaakt van blauwe Chinese kralen. Voor haar was het een kostbare armband waar ze mooie herinneringen aan had en ze hoopte dat ze vandaag iemand zou vinden die het voor haar kon maken. Ze kwam bij mij terecht en ik kan het voor haar repareren. Als hij klaar is stuur ik het per post naar haar op.

Ik hou van kunstmarkten, de sfeer vind ik er fijn en wat maken mensen mooie dingen!  Een kunstenares uit België stond tegenover mijn kraam met keramieke vogels. Zo bijzonder grappig dat iets van keramiek tot leven komt door oogjes, snavel en pootjes! Ze waren onweerstaanbaar vrolijk dat ik wat bij haar gekocht heb.