Donatie Tegenkracht

Dankbaar dat er zoveel creativiteit uit mijn handen komt en ook heel dankbaar dat mensen sieraden gekocht hebben en donaties hebben gegeven, want hiermee hebben ze (jij misschien wel?) meegeholpen om Tegenkracht te steunen! Ik heb hierdoor weer een mooi bedrag op de rekening van Tegenkracht kunnen storten! Ik deel hierbij graag hun reactie met jullie:

Dag Vivienne,

Dat is geweldig! We kunnen de donaties goed gebruiken, we krijgen steeds meer aanmeldingen.

De donaties maken het betaalbaar voor de oncologie patiënten die het revalidatieplan starten.

Sportieve groet,

Matijs Jansen
Coördinator Tegenkracht 
St. kanker en sport

Het sportplan op maat is een sportmedisch begeleidingstraject van zes maanden. Tegenkracht gaat daarbij uit van de sportwens van de deelnemer. Het sportadvies hangt af van wat de deelnemer wil én kan. 

 

Hoe mooi en positief is het dat mensen kunnen sporten voor, tijdens of na hun behandelingen? Mensen komen ineens terecht in "de bekende achtbaan" van o.a. de vele ziekenhuisbezoeken en kunnen door middel van sporten ook even lekker bezig zijn met iets leuks om naar uit te kijken en werken aan de lichamelijke conditie, wat dan natuurlijk ook weer zijn weerslag heeft op de geestelijke conditie!

Werknemers, Stichting Tegenkracht is ook interessant voor u! Want het sporten, de betere conditie en uw betrokkenheid zijn belangrijk voor uw werknemer. Hierdoor is uw collega eerder bij u terug.

Voor meer informatie kijk op www.tegenkracht.nl

 

Alles wat je aandacht geeft groeit


Reactie schrijven

Commentaren: 0