Kunstmarkt Schiebroek-Hillegersberg 2016

Het was een heerlijk warme en gezellige dag op mijn favoriete markt. Zo'n kraam huur je maanden van tevoren en het weer hebben we niet voor het uitkiezen dus ik ben altijd blij als het zonnetje dan schijnt (en met mij velen natuurlijk). Het was een niet al te grote maar druk bezochte markt. Je vond hier zelf ontworpen en eigengemaakte spullen, toneel, muziek,  knutselen voor kinderen, eten en drinken. Soms verval ik in herhaling maar het is nou eenmaal zo, ik heb leuke gesprekken gevoerd, mooie reacties gekregen op mijn sieraden en goed verkocht.

Ik vind het ook bijzonder leuk dat een klant mij in vertrouwen nam om haar edelstenen armband met zilveren gesp die al jaren kapot in haar kast lag bij mij bracht om te laten maken op deze kunstmarkt. Ik mag er mijn eigen draai aan geven, ze had er alle vertrouwen in. Ik maak graag sieraden maar als ik voor iemand iets kan repareren doe ik dat met net zoveel plezier.


Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness