Nieuw! Crematie Assieraden

Wat zijn assieraden?

Dat zijn bedels/hangertjes van roestvrij staal (je hebt ze ook van andere materialen bijvoorbeeld van zilver/goud maar daar hangt een ander prijskaartje aan uiteraard) voor aan een ketting waar je het as van een overleden dierbare in kan doen.

 

Dingen komen op je levenspad wanneer de tijd daar is. Dan ontstaan er ideeën en als die je dan écht boeien dan ga je er 'vanzelf' iets mee doen. Zo wist ik kort geleden echt nog niet dat ik deze weg in zou slaan, want ik wist al lang van het bestaan van assieraden af! En 'doen' is een werkwoord dus als je dat gaat uitvoeren dan bloeit er (meestal) vanzelf weer iets moois uit! En hopelijk is er genoeg interesse in mijn as sieraden (kettingen), zodat 'mijn bloem' kan blijven bloeien! En dat mijn inspanning een klein lichtpuntje mag zijn voor mensen die een aandenken/assieraad zoeken.

 

Meer hierover kan je lezen op deze pagina.

Terwijl je je levenspad bewandelt

Ontstaan er telkens nieuwe dingen

 

Soms moet het zo zijn en soms niet

Je kunt het niet afdwingen