Kanker informatie, links naar websites

ArmbandenArt net even iets meer dan alleen sieraden

Kanker heeft natuurlijk niets met sieraden te maken. Maar indirect wel met mij als ex-kankerpatiënt die door deze ziekte in de sieraden business gerold is. 

Hierbij introduceer ik mijn nieuwe pagina 'Kanker informatie' dat gaat over kanker en betrouwbare websites, protheses, badpakken, psyche, Facebook groepen, boeken die ik gelezen heb en nog veel meer. 

Er zijn tegenwoordig veel mensen die kanker krijgen, bijna iedereen kent wel iemand in zijn kennissenkring. Ik heb de afgelopen jaren informatie bij elkaar verzameld en mijn doel om dit te willen delen is om je ervan bewust te maken dat je na de diagnose kanker in een achtbaan terecht komt en dat je ondanks dat nog steeds over veel dingen zelf de regie in eigen hand kan houden en je hier ideeën kan opdoenJe vindt 'Kanker informatie' onder 'Blog' in het uitklapmenu, of kijk hier voor meer informatie. 

Denk je dat dit nuttig is? Zeg het voort!